screenshot_1536

JFung呢個名近年因推出多段富社會話題性的ReMix影片而大熱,創作出其特獨的JFung Style。不過對於一眾Apple迷來講,相信大家已經一早就見過JFung的靚仔様,因為佢就係那個當你搶購不到iPhone時會出現的前Apple職員,人稱「白果仔」。

近日香港一名無身份證的12歲(自稱)男童成為社會討論焦點,JFung亦手快地做好了新的Remix「犯咗法又點喎 Eat Sleep Shit Recycle」,以一慣的重組句子加上強勁音樂Mix出精彩影片。

誰是白果仔?按此睇睇佢張相就知啦。

_______

Qooah 現已登陸 MeWe,立即 Follow:https://mewe.com/p/qooah

更多平台立即 Follow:Qooah IG (@qooah)Qooah YouTube,八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls