以往每逢 iPhone 開售日,大部分人都只關心炒價多少,不過近年炒風漸退,一眾有心用家終於可以即時入手新機,而今年 Apple 沒有像上年一樣將 4 款 iPhone 分開兩批開售,讓用家可以盡快入手心頭好!

▼未到 8 點,銅鑼灣希慎廣場 Apple Store 門外已經有買家在等候。

▼來到 8 點,一眾員工在門口拍手歡迎客人來到。

▼進入店鋪後,有多位員工為客人服務,過程迅速。

▼5 款顏色的 iPhone 13 Mini 一次過睇,大家鐘意邊款顏色呢?

▼iPhone 13 Pro Max 的全新天峰藍色機身,看起來沒有像官方圖片般鮮色,相當吸引。

▼除了 iPhone 13 系列外,iPad mini 和 iPad 9 亦在今日開售。

 

_______

Qooah 現已登陸 MeWe,立即 Follow:https://mewe.com/p/qooah

更多平台立即 Follow:Qooah IG (@qooah)Qooah YouTube,八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls