以往不少人都會透過用信用卡增值 Payme 來賺取積分,不過去年 Payme 就將信用卡每月增值上限下調至 HKD$1,000,減少用戶刷積分,而今日 Payme 就宣佈 8 月起可提高信用卡的每月增值上限至 HKD$3,000!到底要點做先可以提高上限呢?

Payme 向部分用戶發出通知,宣佈由 2021 年 8 月起,只要連結匯豐信用卡為 Payme 帳戶增值,每月增值上限就會自動提升至 HKD$3,000,希望為匯豐信用卡用戶帶來更靈活的信用卡增值服務。雖然只限匯豐信用卡,但對於每月透過增值 Payme 再轉帳銀行來賺取積分的用家來說,就有更大吸引力。

_______

Qooah 現已登陸 MeWe,立即 Follow:https://mewe.com/p/qooah

更多平台立即 Follow:Qooah IG (@qooah)Qooah YouTube,八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls