電訊商數碼通旗下的自由鳥自從推出「種GB的自由鳥」以來,吸引咗唔少新用戶,因為透過玩遊戲就可以每個月獲得免費數據,最多達 2GB。近日,該遊戲推出了重大更新版本,將最高等級提升至 40,同時加推全新小遊戲「Pose Pose Revolution」,挑戰你嘅記憶力同反應。

數碼通日前公佈,「種GB的自由鳥」至今已經培養咗超過 1 百萬隻自由鳥、「種」咗超過 5 萬 GB 數據,最高成績嘅玩家更獨力種咗 48 萬棵農作物及育成咗 3,896 隻自由鳥。 為咗令遊戲內容更豐富,新推出嘅小遊戲「Pose Pose Revolution」考你記性,玩家要記實佢一系列優雅而難度高嘅舞姿,然後順序做返出嚟,就可以贏取多啲數據、金幣同鑽石!

▲ 跟住貴名模做動作,贏取豐富獎品。

除咗畀多個方法你賺數據,「種GB的自由鳥」亦都有多位新成員加入,帶旺個農場!
遊戲仲加入兩個收賣佬,每2小時出現一次,向你收購各種物品及自由鳥,畀你有多個收入來源。

玩家每月最多可傳送上限:

月費計劃每月數據上限 (GB)
$480.2
$901
$1201
$1402

下載:iOSAndroid

立即 Follow:Qooah IG (@qooah),八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls

編輯推薦

發表意見

發表意見

最新文章

SmarTone 奪「最佳移動電話網絡營運商」金獎

香港電訊業向來競爭得十分激烈,四大持牌電訊商由固網...

華為 P40 Pro 外型及規格全曝光,5500mAh 石墨烯電池超狂

華為 P30 Pro 的手機拍攝之王位置已經有點不...

著名BT下載軟件 uTorrent 被各防毒軟件「圍剿」

對於 uTorrent,它作為最受歡迎的 BitT...

Xbox 新主機 Xbox Scarlett GPU 高達 12 Teraflops

之前大眾普遍認為微軟只會有一款名為「Project...

Sony 旗艦現身 GeekBench,12GB RAM 將震懾同儕

之前有外媒曝光了 Sony 在2020年的新機發布...