對於家中有大有細有老有嫩嘅用戶來講,申請一個「全家 Plan」可能更加抵玩,因為一張單就可以有多張 SIM 卡,而且數據共用等你可以更彈性地控制數據用量。今日 SmarTone 就宣佈為「全家享計劃」,加入新嘅「智 SmarT 親子之選」。

「全家享計劃」吸引之處係,新上台於合約期內享雙倍數據。而且,上台可免費使用 12 個月新加入嘅「智 SmarT 親子上網組合」。以 5 張 SIM 個 Plan 來計,月費 $798 再加 $18 行政費,平均來講 $163.2 一張 SIM 但就可以共用到 40GB 本地收據,以及主 SIM 卡有額外 1.5GB 大灣區數據。

咁「智 SmarT 親子上網組合」又係乜?其實係一個提供 Norton「諾頓家長防護網」同埋 SmarTone「來電管家」嘅服務組合。前者可以幫手機做安全防衛,而後者就係大家熟悉嘅來電過濾系統。

各個 Plan 詳細如下圖:

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
立即 Follow:Qooah IG (@qooah),八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls

為你推薦更多文章:

發表意見

發表意見

最新文章

Sony 紫回歸:Xperia 1 上手初體驗,效能、屏幕都有驚喜

Sony 今年最觸目新機 Xperia 1 月中正...

雷軍眼中的 紅米 K20 究竟是什麼樣?

許久之前,紅米就已經確定了會給我們帶來搭載 Sna...

Panasonic 回應查詢:沒終止供應華為,不抵觸禁令的都賣

昨日最多人食花生的新聞,其中之一相信是有報導指日本...

Android 官網已踢走華為

相信大家都知道早幾日前 Google 宣佈按美國政...

紅米7A 發佈,最新廉價機究竟什麼規格

繼紅米 K20 後,今日小米旗下紅米品牌於下午通過...