而家個個都推電子銀包服務,匯豐自己雖然已經推出左 PayMe,而自己嘅銀行 及信用卡 App 亦都不停新增新功能。今日匯豐宣佈更新旗下嘅 Reward+ 手機 App,主要加入分享「獎賞錢」功能,等大家可以同朋友之間開心 Share!

匯豐表示,Reward+ 手機 App 自從去年 1 月推出以來,已經錄得超過 45  萬次下載,交易次數已超過 100 萬次。其中最受大家歡迎嘅獎賞錢服務,今次更新加入「分享」功能,即係你可以將獎賞錢當禮物分享畀朋友,甚至當係現金找飯錢等。

為咗推廣今次個新功能,匯豐宣佈由即日起至 5 月 31 日,匯豐用戶只需成功與其他持卡人分享任何數目嘅「獎賞錢」三次或以上,就可以即賺 30 港元「獎賞錢」。而且無須登記,進入 App 內嘅 RC 頁面就可以體驗。即係話,你過三次 $1 畀三個朋友就得,據聞互 Share 都得,大家可以試下。不過要留意嘅係,由朋友分享畀你嘅「獎賞錢」只可以自己當現金積分來用,而唔可以再將收到嘅「獎賞錢」再次分享畀其他朋友。

立即 Follow:Qooah IG (@qooah),八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls

發表意見

發表意見

最新文章

iPhone 11 模型機試玩影片

在最近,國外知名科技 Youtuber Marqu...

Nokia 7.2 渲染圖,OREO 圓餅三鏡頭確認

手機的拍攝進化之路從一開始的像素堆疊戰轉換到了現今...

Galaxy Watch Active 2 將有 3個版本,但沒有心電圖

大家都知道 Samsung 將於 8 月 7 日下...

【官方有片】《Super Monkey Ball:Banana Blitz HD》發售日確定!!

Super Monkey Ball 的粉絲們要留意...

時隔八年,HTC Wildfire 系列春風吹又生

在手機市場競爭激烈的情況下,有不少以往的「王者」倒...