而家個個都推電子銀包服務,匯豐自己雖然已經推出左 PayMe,而自己嘅銀行 及信用卡 App 亦都不停新增新功能。今日匯豐宣佈更新旗下嘅 Reward+ 手機 App,主要加入分享「獎賞錢」功能,等大家可以同朋友之間開心 Share!

匯豐表示,Reward+ 手機 App 自從去年 1 月推出以來,已經錄得超過 45  萬次下載,交易次數已超過 100 萬次。其中最受大家歡迎嘅獎賞錢服務,今次更新加入「分享」功能,即係你可以將獎賞錢當禮物分享畀朋友,甚至當係現金找飯錢等。

為咗推廣今次個新功能,匯豐宣佈由即日起至 5 月 31 日,匯豐用戶只需成功與其他持卡人分享任何數目嘅「獎賞錢」三次或以上,就可以即賺 30 港元「獎賞錢」。而且無須登記,進入 App 內嘅 RC 頁面就可以體驗。即係話,你過三次 $1 畀三個朋友就得,據聞互 Share 都得,大家可以試下。不過要留意嘅係,由朋友分享畀你嘅「獎賞錢」只可以自己當現金積分來用,而唔可以再將收到嘅「獎賞錢」再次分享畀其他朋友。

立即 Follow:Qooah IG (@qooah),八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls

編輯推薦

發表意見

發表意見

最新文章

Samsung 發佈 Galaxy M30s

早前傳出 Samsung 將推出新智能電話 Gal...

Samsung 延伸屏幕手機專利,可能是 Galaxy 11 雛型

目前,在網上曝光了 Samsung 的滑蓋手機專利...

即將發佈的小米全面屏電視 Pro 就是這個樣

在9月24日,小米將舉辦小米 5G新品發布會,據悉...

LG 將推出舊 S821 處理器新產品 G Pad 5!

相信大家都知道,在智能流動產品的市場中,雖然跟 S...

DxOMark 加入新評測基準,現排行榜或大洗牌!

DxOMark 手機拍照排行榜,雖然它飽受爭議,但...