數據用量無人會嫌多,如果你真係唔夠 Data 用嘅話,有無諗過可以「種」出來?最近經開地鐵站相信大家都有見到GB的自由鳥」廣告版。原來係 SmarTone 旗下自由鳥推出嘅一款新農場 Game,只要玩 Game 就可以換到免費 Data 用。

「種GB的自由鳥」是一款類似 HeyDay 卡通農場嘅手機遊戲,唔同嘅係玩完可以用來換 Data 過返去手機 Plan 度用。 玩家可以喺遊戲內完成不同任務賺取金幣轉換數據,愈勤力就可以「種」愈多數據,自由鳥 Mobile 月費用戶每月最高可以換 2GB 嚟用!

玩家每月最多可傳送上限:

月費計劃每月數據上限 (GB)
$480.2
$901
$1201
$1402

遊戲對應 Android 及 iOS 平台,大家只要前往 App Store 或 Play Store 搜尋下載即可。

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
11
立即 Follow:Qooah IG (@qooah),八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls

為你推薦更多文章:

發表意見

發表意見

最新文章

Galaxy S10+ V.S iPhone XS Max 開APP速度比試

每一年對於 Android 陣營和 iOS 陣營的...

最新研發自我修復納米漆,車刮花冇有怕

擁有自動修復能力的車漆,一直都是汽車科研的研究方向...

無光碟 Xbox One S 將於 5月7日推出?

據報導,有消息指微軟的無光碟 Xbox One S...

用 Google Stadia 玩遊戲需要多快的網速?官方有答案

據 Kotaku 報導,Google 剛推出的 S...

Nokia 手機被揭傳用戶資料去中國,HMD:他又不知道你是誰

Nokia 手機業務一直是靠在中國市場中以老品牌加...