大概由 iPhone 4 年代開始,炒賣 iPhone 已經係香港果粉或果窮每年指定動作。不過,炒賣高峰期一早已過。上年 iPhone X 作為 Apple 的 10 週年產品,原本吹風炒上港幣 10 萬,但正式出貨數日內已經好快炒完。今年?情況更加慘淡,官網開放預購長達 30 分鐘後仍然大把貨存!

大家可以由以下截圖見到 (留意右上角電腦時間已經係下午 3:30),所有型號均顯示有貨存可供選購。其中最貴的 iPhone Xs Max 512GB 算是最搶手的一部,只剩低 廣東道及銅鑼灣 Apple Store 可以取貨,其他型號及顏色幾乎間間都有現貨存。

如果仲想訂來自用,炒就真係唔建議啦,可以連以下連結前往:

iPhone Xs、Xs Max (9/14) 搶購注意、iReserve、AOS 直達連結!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
立即 Follow:Qooah IG (@qooah),八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls

為你推薦更多文章:

發表意見

發表意見

最新文章

小米無線快充全家福,行動電源無線充只要150元

昨日的發布會上,小米給我們帶來了世上首款 20W無...

Samsung 摺得埋手機: Galaxy Fold 發佈,15K 你心動嗎?

大家是否還記得在去年,Samsung 宣傳的摺疊屏...

雷蛇大裁員,Razer Phone 3 隨時胎死腹中

上週, Razer (雷蛇)就已宣布將要關閉遊戲商...

華為 P30 Pro 四鏡頭確認,連月亮紋都拍得清

年十五元宵節,手機圈掀起「拍月亮」的攝影大賽,華為...

新世界推出區塊鏈買樓,創造「置業2.0新時代」

新世界宣布,與香港應科院合作,開創香港首個置業區塊...