蘋果宣傳工作可以以說馬不停蹄,今天於Youtube上載了新一條iPad Air 2宣傳片,說明iPad 已經不再單單是一部平板,而是可以為你完成工作的伙伴。

1分鐘的片中,Elliphant的團隊利用iPad內的不同音樂App,例如Garageband、Manual Camera和Nano Studio,去幫助Elliphant完成錄製的”All Or Nothing”。

https://www.youtube.com/watch?v=IkWlxuGxxJg#t=14

貌似好易,但小編唔識音樂,唔好問我識唔識點Remix,識得玩音樂的朋友不妨試下錄一段上黎,比小編見識下。

_______

Qooah 現已登陸 MeWe,立即 Follow:https://mewe.com/p/qooah

更多平台立即 Follow:Qooah IG (@qooah)Qooah YouTube,八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls