中 國 網 站 it168 前 天 發 放 了 一 部 疑 似 Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 後 繼 機 的 性 能 測 試 圖 片 . 而 從 網 上 公 佈 測 試 資 料 中 可 以 得 知 一 些 規 格 資 料 .

已 知 規 格 如 下 :

  • Android 2.3
  • 1GHz 處理器
  • Adreno 205 GPU (圖像處理器)
  • 3吋 320×480 多點觸控屏幕
  • 滑動式 QWERTY 鍵盤


網 站 發 放 的 圖 片 中 , 更 有 Quandrant advanced 測 試 報 告 . 從 中 可 見 X10 Mini Pro 後 繼 機 所 得 的 分 數 是 1533 , 比 起 Nexus One 2.2 有 過 之 而 無 不 及 . 但 3D 處 理 能 力 就 比 Nexus S 低 了 . 不 過 試 想 想 , 3吋 屏 幕 , 你 會 用 來 遊 戲 或 觀 看 高 清 片 嗎 ? 3D 圖 像 似 乎 作 用 不 大 了.

更 多 測 試 圖 片 :


_______

Nokia X20 開箱評測:扮豬食老虎!? 4系5G機有咁嘅性能!! 三千有找仲有2年保!!

買手機的時候,大多人都會參考處理器的名字及鏡頭像素...

Qooah 現已登陸 MeWe,立即 Follow:https://mewe.com/p/qooah

更多平台立即 Follow:Qooah IG (@qooah)Qooah YouTube,八掛產品發佈會現場,睇盡靚靚 Show Girls